Jag vill allt

Igår lyssnade jag på ett podavsnitt av Styrkebyrån. De pratade om misstag som kvinnor gör i gymmet. Jag kände igen mig i första punkten direkt 🙂 Den handlade om att man vill allt.

Man vill: gå ner i vikt, få muskler, få bättre kondis, springa längre, springa fortare, bli starkare, fixa personbästa i marklyft osv. osv.

Åh, vad jag känner igen mig i detta. Jag vill springa längre och fortare samt bli starkare och få stora härliga muskler 🙂 Jag inser innerst inne att jag inte kan få allt utan att jag måste fokusera på en sak. Sedan kan det ena leda till det andra.

Jag tror dessutom att jag egentligen är en ”Styrketräningsperson” som inte borde hålla på med löpning. Jag har liksom inte den kroppstypen. Styrketräning skulle nog passa mig bäst och jag tycker verkligen att det är jättekul.

Jag velar även om jag ska skaffa ett riktigt gymkort och börja träna på ett riktigt gym. Men det känns som att vägen dit är lång.

strong_is_the_new_skinny_tee

Men än så länge så spretar jag hit och dit och det är ju bättre än inget alls. Sedan trivs jag att göra lite allt möjligt oxå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s