Före och Efter

Den här sidan blev till i bloggens startskede. Jag vill gärna ha kvar den även om mitt fokus nu ligger mer på träning än viktnedgång.

Före och Efter

Min startvikt var 78 kg.

På bilden till vänster hade jag redan tappat 4 kg och vägde alltså 74 kg. Bilden till höger är tagen 2011-10-08 och då vägde jag 63 kg.

Bilderna här nere är i starten (mars 2011) kontra november 2011.

 

Nedan är en artikel från när jag var med i Expressens bilaga.

IMG_3631

 

 

 

 

 

 

 

 

Och har du väl kikat in till mig och på mina heligaste bilder som ger mig ångest men samtidigt motivation, så kan du gott och väl lämna en kommentar 🙂

18 reaktioner på ”Före och Efter

 1. Vad duktigt och vilken härlig blogg! Hittade hit av en slump men sånt är ju alltid trevligt 🙂
  Nu fick jag lite motivation och du hamnar bland favoriterna 😀

 2. kul att se före och efter bilder på dej. Har du ätit lchf hela tiden? och hur mycket har du tränat ungefär? superbra jobbat!

 3. Hej. Vilken bra inspiration du är. Jag tror att du med tanka på den ”lagoma” takten på viktminskningen har stor chans att behålla vikten då kroppen har större chans att anpassa sig till den nya formen. Stort lycka till och tack för att du delar med dig. 🙂

 4. Vilken öppenhet, med bilderna! Du skriver fantastiskt! Enkelt och fint! Jag har precis börjat blogga, så jag får fundera på om jag vågar ut med bilder. Inte än….
  Nu tycker jag att du såg bra ut innan, men du är ju över 20 år yngre än jag, så jag förstår att du vill uppnå din idealvikt, Jag kommer nog inte dit någonsin mer. Men jag har också huvudsyftet att gå ner 20 kg allt som allt! Vacker var du innan och vackrare blev du! Lycka till med livet och kärleken!

  1. Tack för otroligt snälla ord!

   Huvudsaken är att man hittar en kropp som man trivs i sen har vikten ingen betydelse. Vi är alla olika och vi sätter våra egna mål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s